Pro Technology
WIZUALIZACJA 1.jpg

We decided to build a superstructure over the existing backstage of the amphitheatre in the form of a glazed body. The extra space will be used to cultivate the traditions of the region and promote mountain tourism. It will host the Silesian Highlanders Museum with art gallery and workshop rooms.

On the façade of natural wood referring to traditional local buildings we have put modernist stairs emphasizing the modernity of the building. The extended roof supported on reinforced concrete columns creates a functional zone in front of the entrance.

WIZUALIZACJA 2 .jpg

PHOTOS AND VISUALIZATIONS

  • lokalizacja Wisła Park Kopczyńskiego
  • inwestor Municipality of Wisła
  • powierzchnia 588,59 m2
  • rok_realizacja Planned for 2018
  • projektant Katarzyna Biernat, Pamela Goliszek-Czuba, Marcin Jagiełło, Justyna Bagrec-Kulpa, Arkadiusz Skrzypczyk, Piotr Szafarczyk, Natalia Szafarczyk, Paweł Szafarczyk

façade

CROSS SECTION

PLAN VIEW

Send