Pro Technology
1 .jpg

The modern body of the building was finished with natural wood, and more specifically Siberian larch. By designing, we were aiming to create a maximum functional space, tailored to the needs of the residents.

On the ground floor there is a double garage and a living area: living room with a kitchen and a study room. Upstairs, the bedroom part of the home was supplemented by a spacious terrace. The building was located on the plot in such a way as to make the most of its potential.

2.jpg

PHOTOS AND VISUALIZATIONS

  • lokalizacja Jaworze
  • inwestor Private
  • powierzchnia 213 m2
  • rok_realizacja expected for 2017
  • projektant Katarzyna Biernat, Pamela Goliszek-Czuba, Marcin Jagiełło, Justyna Bagrec-Kulpa, Arkadiusz Skrzypczyk, Piotr Szafarczyk, Natalia Szafarczyk, Paweł Szafarczyk

façade

CROSS SECTION

PLAN VIEW

Send