Pro Technology
WIZUALIZACJA 1.jpg

Istniejące zaplecze sceny amfiteatru postanowiliśmy nadbudować przeszkloną bryłą. Powstała w ten sposób dodatkowa przestrzeń mieszcząca Muzeum Górali Śląskich z galerią sztuki oraz sale warsztatowe. Będzie służyć kultywowaniu tradycji regionu i promowaniu turystyki górskiej.

Na wykonanej z naturalnego drewna elewacji, nawiązującej do tradycyjnej lokalnej zabudowy, umieściliśmy modernistyczne schody podkreślające nowoczesność inwestycji. Wysunięte zadaszenie, podparte na żelbetowych słupach, tworzy funkcjonalną strefę przed wejściową.

WIZUALIZACJA 2 .jpg

Zdjęcia / wizualizacje

  • lokalizacja Wisła Park Kopczyńskiego
  • inwestor Gmina Wisła
  • powierzchnia 588,59 m2
  • rok_realizacja Planowany na 2018
  • projektant Katarzyna Biernat, Pamela Goliszek-Czuba, Marcin Jagiełło, Justyna Bagrec-Kulpa, Arkadiusz Skrzypczyk, Piotr Szafarczyk, Natalia Szafarczyk, Paweł Szafarczyk

Elewacje

Przekroje

Rzuty

Wyślij