Pro Technology
1 .jpg

Nowoczesna bryła budynku została wykończona naturalnym drewnem, a dokładniej modrzewiem syberyjskim. Podczas projektowania staraliśmy się stworzyć maksymalnie funkcjonalną przestrzeń, dopasowaną do potrzeb mieszkańców.

Na parterze znalazł się garaż mieszczący dwa samochody oraz część dzienna: salon z kuchnią oraz gabinet. Położoną na piętrze część nocną z sypialniami domowników wzbogacono o przestronny taras. Budynek został umiejscowiony na działce w taki sposób, aby maksymalnie wykorzystać jej potencjał.

2.jpg

Zdjęcia / wizualizacje

  • lokalizacja Jaworze
  • inwestor Prywatny
  • powierzchnia 213 m2
  • rok_realizacja przewidywany 2017
  • projektant Katarzyna Biernat, Pamela Goliszek-Czuba, Marcin Jagiełło, Justyna Bagrec-Kulpa, Arkadiusz Skrzypczyk, Piotr Szafarczyk, Natalia Szafarczyk, Paweł Szafarczyk

Elewacje

Przekroje

Rzuty

Wyślij